Skip to main content

Innovation, udvikling & kvalitet…

Byggestene til Chemvalve schmid blev Grundlagt i 1993, med virksomheden ConVey-Schmid AG , og ChemValve AG.

Ved at tilbyde nye, innovative produkter og udvikle Deres “knowhow” i egen produktion, er ChemValve vokset til næsten 50 ansatte og har siden opstarten set produktions-, montage- og kontorlokaler formere sig til over 3.600 m2.

Chemvalve Scmidt er i dag førende producent af PTFE-linede industrielle ventiler i Europa og leverer hvert år titusinder af ventiler over hele verden med et voksende antal internationale distributører.


Globalt leverandørnetværk

De langsigtede relationer, som vi udvikler er en del af vores diversificerede leverandørstrategi. Dette giver os mulighed for at køre et dynamisk lagerstyringssystem med korte leveringstider. Dette betyder, at vi igen kan tilbyde vores kunder hurtige, pålidelige leveriancer på kun 2 uger for vores standardventiler!

Gennem fællesudviklede projekter drager vi fordel af vores leverandørers ekspertise og forbedrer kvaliteten af ​​vores produkter på lang sigt.

ChemValve tager sit ansvar for mennesker og miljø alvorligt. Producenter af strategisk vigtige komponenter accepteres kun som leverandører efter grundig omhu og inspektion på stedet af arbejdsforholdene.